Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Minori Unity

Nimi: Minori Unity

Lempinimi: Kakusareta (tarkoittaa kätkettyä – vihollisten keksimä, tulee käyttöön vasta myöhemmin), Mino (suvussa)

Ikä: 10 vuotta

Sukupuoli: Mies

Ulkonäkö: Minorilla on puolipitkät, paksut ja väriltään mustat hiukset. Leuka on karismaattisen terävä. Pituutta herralla on n. 154cm. Hänellä on paksu, vaaleanharmaa lyhythihainen paita, jossa etupuolella on iso mustalla merkitty Unityklaanin tunnusmerkki. Housut ovat mustat, eivät täysin löysät, eikä tiukat, vaan siitä välistä. Kengät ovat tasapohjaiset, mustat väriltään. Ranteesta kyynärpäähän (vaikka kuvassa näyttää sormissakin) asti Minorilla on valkoista sidettä, molemmissa käsissä. Hän pitää myös vaaleanharmaita sormikkaita, joissa on avonaiset sormenpäät. Normaalisti silmät ovat tummanruskeat, mutta hän omistaa myös hoka gijutsun aeganin. Iho on vaalea, mutta ei valkoinen. Minori on hoikka rakenteinen, mutta omistaa lihaksia, ja on vahva. Lisäksi Minorilla on selässä klipsut, jossa hänen katanaa pystyy kantamaan.
http://oi60.tinypic.com/2heel8l.jpg (katana), http://oi58.tinypic.com/2r7n0cy.jpg (hiukset, aegan silmät – myös alemmassa kuvassa kuuluisi olla mustat hiukset), http://oi60.tinypic.com/2cwlglz.jpg (sormikkaat) ja http://oi58.tinypic.com/s5v0ix.jpg (siteet käsissä).

Luonne: Minori on melkoisen kunnianhimoinen siinä mielessä, että on valmis tekemään töitä päämääriensä eteen. Siitä huolimatta häneltä löytyy huumoria, joskus kuivaa ja joskus ihan hyvääkin. Hän valitsee läheisimmät ystävänsä huolella, eikä ole suuremmin kiinnostunut isoista porukoista, vaan kulkee mieluummin yhden tai kahden hyvän ystävänsä kanssa, ellei yksin. Minori onkin oikea naistenmies, vitsailija, hurmuri. Moni pitääkin Minoria täydellisenä poikaystävänä, mutta Minori valitsee tytötkin tarkkaan (ei kelpaa mikä tahansa rumilus), ei kuitenkaan liian pilkkutarkkaan, vaan kunhan perusasiat ovat kohdallaan. Hieman ylpeä luonne, ei pidä itseään aliarvoivana.

Menneisyys: Minori on syntynyt 5. marraskuuta äidilleen Akiralle ja isälleen unityklaanilaiselle Masakille. Masaki oli lapsen syntyessä sairas ja Akira halusi antaa lapselleen nimen Minori (tarkoittaa toivoa), jotta Masaki tervehtyisi. Vielä Masaki parantuikin, mutta sairastui uudelleen. Tällöin Akira oli kuitenkin jo synnyttänyt tyttölapsen nimeltä Asami. Lopulta Masaki menehtyi, jättäen jälkeensä surunmurtaman Akiran. Myös Minorin vanhin veli Masato muisti isän kuoleman. Toisiksi vanhin veli Michi muisti isän pienesti. Nuorin Asami ja Minori eivät kuitenkaan muistaneet mitään nuoren ikänsä vuoksi.

Perhe: Minorilla on sisko ja kaksi veljeä. Isä on kuollut, äiti elossa. Hänellä on myös muita sukulaisia, mutta en luettele niitä tähän.
Äiti: Akira Hirata
Isä (kuollut): Masaki Unity
Veljet: Michi Unity (13v), Masato Unity (17v)
Sisko: Asami Unity (9v)
Isoisä(kuollut): Kazuo Unity
Isoäiti(kuollut): Shinju Tsuchida

Elementti: Varjo ja Tuli

Muuta: Minorin sisällä on syntymästä asti ollut tulidemoni. Hän osaa käsitellä sitä melko hyvin ikäisekseen, mutta petrattavaa on paljon. Oppii kasvettuaan enemmän.
 

©2019 ιмagιnaтιon - suntuubi.com