Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kaoru Namie Akiyama

Nimi: Kaoru Namie Akiyama, lyhyemmin Kaoru Akiyama.

Lempinimi: Kao(Kavereiden kesken), demoni lapsi, tyhmä, outo, sun muut loukkaukset.

Ikä: 8v

Sukupuoli: Nainen

Ulkonäkö: Kaorulla on mustat pitkät suorat hiukset, joiden latvat punertavat. Hiukset peittävät tämän oikeanpuolen silmän, jonka päältä menee vanha arpi, joka on jo melkein parantunut. Kaorun silmät ovat kauniit kirkkaan vaaleanvihreät. Oikeanpuolen silmässä on amegan(lvl.2) ja vasemmanpuoleisessa midaradi. Kaoru pitää yleensä mustaa vetoketjullista hupparia, joka on tälle vähän liian iso. Hupparin hihat peittävät tämän kädet, Kaoru pitää välillä huppua päässään. Tämä käyttää yleensä mustia pillifarkkuja tai mustia collegehousuja. Käyttää myös mustia tennareita.

Luonne: Kaoru on aika rohkea ja vahva ikäisekseen. Tämä toivoo osaavansa ninjutsua tai genjutsua, koska kaikki pilkkaavat tämän epäonnistumisiaan. Toivoo myös tulevansa vahvemmaksi ja että mut huomioisivat tätä ja tämän tunteita. Haaveilee maren tittelistä ja perhe elämästä. Viettää yleensä päivät yksin ja oikeastaan tykkää olla yksin, sillä muiden seurassa tätä pilkataan ja katsotaan syrjivästi. Luonteeltaan myös ystävällinen ja seuranhaluinen.

Menneisyys: Lapsuus melkein kokonaan hämärän peitossa, muistaa ainoastaan kolme vuotiaasta eteenpäin. Noin päivää ennen, kuin Kaoru sai voimansa tämä siepattiin päiväkodin pihasta ja vietiin eräänlaiseen labratorioon geenimanipuloitavaksi. Tämä luuli sen olevan vain jonkinlainen tutkimusmatka, jonka takia ei vastustellut. Kaorun napannut vaihtoi tytön silmät ameganiksi ja midaradiksi. Ameganin vaihtaminen epäonnistui melkein, jonka takia tytöllä on arpi siinä. Nappaaja siirsi myös demonin geenimanipulaation Kaorun sisälle, jonka aikana tytön hiukset värjääntyivät mustiksi. Lopulta tyttö onnistui pakenemaan täältä takaisin kyläänsä, jossa kukaan ei tunnistanut Kaorua enään..

Perhe: Ei ole koskaan tiennyt vanhempiaan, sukulaisiaan tai sisaruksiaan.

Elementit: Väri & ilma

Muuta:

- Ystävällinen

- Kömpelö

- Huono oppimaan uusia taitoja

- Myöhemmin taitava elementtejen taitaja

©2019 ιмagιnaтιon - suntuubi.com