Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kokeet

Täältä löytyy tiedot kaikkiin Imaginationissa järjestettäviin kokeisiin. Tiettyyn aikaan kuukauden loppu puolella ilmoitetaan ilmoitustaululla uusien kokeiden tulo.

 

Ninja kokeet

Ninja kokeisiin sisältyy kolme eri vaihetta:

1. Kirjallinen koe

2. Fyysinen koe

3. Chikara koe

Kirjallisessa kokeessa ninjat testaaat kirjallista osaamistaan. Yleensä kokeissa kysytään eri tekniikoiden käsimerkkejä ja chikaran hallinnan perusteita. Joka Kerta kysymykset vaihtuvat.

Fyysisessä kokeessa testataan ninjan vahvuutta ja tekniikkaansa. Kokeeseen sisältyy yleensä toisiaan vastaan taistelu leikkimielisesti, jossa opettaja arvioi ninjan voimia.

Chikara kokeessa testataan ninjan chikaran hallintaa, kuten veden päällä kävelyä. Kokeeseen voi myös sisältyä kaksintaistelut, jossa tuomaristo valitsee ketkä läpäisevät kokeet ja ketkä hyväksytään(mahdollista on, että kaikki läpäisevät kokeen tai kaikki hylätään).

 

Shinobikensa kokeet

Shinobikensa kokeisiin kuuluu kolme osuutta:

1. Kaksintaistelu

2. Yhteistyö koe

3. Viimeinen tehtävä kireninä

Kaksintaistelussa taistellaan toisia vastaan, parhaimmat valitaan jatkoon.

Yhteistyö kokeessa testataan ryhmän yhteistyötä tai kommunikointia. Heidät laitetaan yleensä ryhmissä selviytymään eräänlaiselle saarelle pariksi päiväksi. Ne ryhmät jotka pääsevät ensimmäisinä perille maaliin, läpäisevät tämän osuuden.

Vimeinen tehtävä kireninä on yleensä normaali A-arvon tai B-arvon tehtävä. Jos tehtävä epäonnistuu kokeen läpäisyn mahdollisuus puolittuu.

 

SLP-agentti kokeet

SLP-agentti kokeet ovat erityyliset kokeet kuin muut ninja kokeet. SLP-agenttejen kokeissa ei estetä, jos kuolema on lähellä. Näihin kokeisiin kuuluu neljä osaa, joista yksi on 'näkymätön':

1. Tunteiden poissa pitämisen koe.

(2. Uskollisuuden testaaminen.)

3. Kirjallinen koe.

4. Kuulustelu koe.

Tunteiden poissa pitämisen kokeessa koeteltava henkilö laitetaan genjutsun alle, jossa henkilölle näytetään tämän läheisten kuolemia ja toinen toistaan kamalempia näkyjä. Genjutsu saattaa kestää jopa muutaman päivän, riippuen genjutsun ylläpitäjästä.

Uskollisuustesti on 'piilotettu' testi, joka on periaatteessa pystyssä jo ennen kokeiden alkua. Kokeisiin osallistuville syötetään valheellista tietoa kylästä, jota he eivät saisi kertoa eteenpäin. Kokeisiin osallistujien joukkoon on soluttautunut muutama jo kokeiden läpäissyttä henkilöä, jotka kyselevät niihin tietoihin liittyviä asioita vaivihkaa.

Kirjallisessa kokeessa suorittajat vastaavat kahteenkymmeneen hankalaan kysymykseen, jotka ollaan muotoiltu mahdollisimman hankalasti ja monimutkaisesti. Kirjallisen kokeen suorittamiseen ollaan annettu vain puoli tuntia aikaa.

Kuulustelu kokeessa testataan suorittajien kestämistä kuulustelutilanteissa. Valvojat käyttävät suorittajiin samoja metodeja, mitä he käyttäisivät oikeastikkin. Ennen 'kuulustelutilanteen' alkamista suorittajat ovat saaneet käärön, jossa lukee tieto, jonka takia heitä 'kuulustellaan'.

©2019 ιмagιnaтιon - suntuubi.com