Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

'Kamau' Kaminari Arashi Kodama Onodera-Kokura

Nimi: Kaminari Arashi Kodama Onodera-Kokura

Lempinimi: Kamau=Hiljainen soturi(Molemmat vihollisten antamia). Rotta, Työkalu ja Ase(Suvun antamia).

Ikä: 18v

Sukupuoli: Mies

Ulkonäkö: Ikäistään nuoremman näköinen harmaan hopeiset hiukset ja eripari silmät omaava mies. Oikea silmä on lähes musta ja vasen silmä on punainen amegan. Vasemman silmän yli menee arpi. Suunnilleen 185cm pitkä. Lihaksikas ja laiha. Pituudestaan huolimatta ei ole kovinkaan massiivinen ruumiinrakenteeltaan, joka mahdollistaa nopeat liikkeet. Ruumiinrakenne on muovautunut lähes koko iän treenaamisen tuloksena. Pitää aina mukanaan jonkinlaista asetta. Pukeutuu lähes aina jonkinlaisiin taisteluvarusteisiin. SLP agentin maski kuvastaa sutta. Kuva

Luonne: Ei näytä ulospäin tunteita ja jos näyttää, silloin tunteet ovat todella vahvoja. Lähes tunteeton sisältäkin päin. Tekee kuin mare tai sukunsa päämiehet käskevät. Jos suvun sana on ristiin maren sanan kanssa, maren sana on painavampi. Muuttui luonteeltaan dramaattisesti Kaenin kuoleman ja suvun hyljinnän alkamisen jälkeen. Alistuu rooliinsa sukunsa ja kylänsä työkaluna. Äärimmäisen rohkea, ehkä liiankin. Uskoo ninjojen olevan vain kylän työkaluja.

Menneisyys: Oli oppilaana isoveljensä Kaenin ja Kaenin ystävän Sharon Tsukadan kanssa B-tason tehtävällä. Ryhmä joutui väijytykseen, jossa Kaen kuoli pelastaen kuolemallaan Kaminarin. Myös Sharon kuoli ja antoi kuolemaisillaan ollessaan toisen ameganinsa Kaminarin sokeutunneen silmän tilalle. Tehtävän jälkeen koko Kokuran suku alkoi hyljeksimään Kaminaria syyttäen tätä isoveljensä kuolemasta. Kaen oli suvun perillinen ja suvun jäsenet pitivät Kaminaria kelvottomana perimään suvun kartanon ja nimen. Kaenin kuoleman jälkeen poika oli enemmän palvelija kuin perheen jäsen. Hän joutui myös ongelmiin jäljellä olevien Tsukadien kanssa Sharonin antaman ameganin takia. Suku syytti Kaminaria myös veljesten ainoan siskon kuolemasta. Nanakamado syntyi liian aikaisin ja kuoli pian synnytyksen jälkeen. Musashi piti aikaisen synnytyksen alkuun syynä Kaminarin aiheuttamaa stressiä raskaana olevalle Hoshille. Kaminarin täti Atsumi Nakano pelasti Kaminarin Musashin yrittäessä tappaa poikansa tädin kyläilyn aikana. Atsumi vei Kaminarin pojalleen Riverille, joka otti tämän kotiinsa. Kaminari muutti kuitenkin pois täytettyään 10-vuotta. Pian sen jälkeen Kaminari nousi SLP agentiksi ja oli tämän myötä askeleen edessä päin tavoitteensa saavuttamista.

Syntymäpäivä: 15.9

Perhe: Pitää sukuaan perheenään. 

Elementti: Salama & Räjähdys

Muuta: Pyrkii saamaan ennen kaikkea oikean isänsä hyväksynnän ja koko sukunsa Kokuran sukunimen puolelta. Siltä puolelta suku hyljeksii Kaminaria. Kokuran suku käyttää Kaminaria työkalunaan.

 

©2019 ιмagιnaтιon - suntuubi.com