Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Juoni

Perustieto

Imagination on Naruto ja Avatar aiheinen roolipeli, jossa roolipelataan ihmisillä.

Tämä roolipeli sijoittuu nykyaikaan, mutta ninjat eivät käytä elektroniikkaa, kuten matkapuhelimia, tietokoneita tai televisioita. Kamerat, kellot, lamput, jääkaapit ja muu pieni elektroniikka on kuitenkin käytössä. Myös lankapuhelimia löytyy jonkin verran. Huurrekylä on tämän hetken ainoa kylä mistä löytyy kaiken maailman elektroniikkaa. Pyssyt sun muut luoti aseet ovat erittäin harvinaisia, joten jos hahmolla sellainneen on kysäisethän ylläpitäjän lupaa. Elämme siis aikaa, jossa suurimmaksi osaksi käytetään katanoita ja kunaita sun muita.

Nämä hahmot omaavat erillaisia kykyjä, esimerkiksi veden päällä tai seinillä kävely ja taitaa eri elementtiä. Nämä ihmiset ovat siis ninjoja, mutta tavallisia ihmisiäkin on olemassa.
Elementit ovat: Tuli, Maa, Ilma ja Vesi(Lisätietoa taidoista).

Veden päällä ja seinillä kävely onnistuu chikaran hallitsemisella. Veden päällä kävely tapahtuu, kun hahmo keskittää chikaransa jalkapohjiinsa. Liian vähäinen chikara ei pidä hahmoa veden päällä ja liiallinen chikara saa hahmon huipertelemaan, kunnes tämä kaatuu. Seinillä tai puussa kävely tapahtuu samallailla, mutta helpommin. Hahmo keskittää chikaransa jalkapohjiinsa, kunnes se pitää hahmon kiinni tässä. Liiallinen chikara heittää hahmon pois ja liian vähäinen chikara ei pidä hahmoa kiinni.

Kyvyt

Ninjutsu: (Eli ninja tekniikat) tarkoittaa, että hahmosi voi tehdä mitä vain, mikä ei olisi oikeasti mahdollista. Toisin kuin genjutsu, joka saa vastustajan näkemään illuusioita, ninjutsun vaikutukset ovat todelliset. Ninjutsun käytössä hahmon chikara kuluu, joten mitä enemmän sitä käyttää, sitä heikommaksi hahmo käy. Pienen levon jälkeen chikara palautuu kyllä entiselleen. Ninjutsun käytössä tarvitaan myös käsimerkkejä. Kun hahmo tekee käsimerkkejä, se muuntaa pienen määrän chikaraa luoden siitä erillainen tekniikan. Yleensä hahmo osaa vain pari tekniikkaa, tekniikan opetellessa hahmon täytyy osata muuntaa tekniikan muotoa, ulkonäköä ja chikaran tasapainoa. Chikaraan täytyy myös lisätä tasapainoisesti luonnon voimia muuttaen sen psyykkistä olemusta tehden siitä elementti muotoisen.

Genjutsu: (Eli illuusio tekniikat) Genjutsu on melkein sama asia, kuin ninjutsukin. Genjutsun ja ninjutsun erot vain ovat, että genjutsussa käytetään hallusinaatioita. Hyökkäämisen sijasta hahmo manipuloi vastustajan chikaraa tämän aivoissa aiheuttaen tämän näkemään hallusinaatioita. Vastustaja voi kuvitetta olevansa puukotettavana tuhansia kertoja, vaikka todellisuudessa tämä vain 'nukkuu'. Genjutsun käyttäjä käyttää yleensä hahmon kokemaa tuskaa tai traumaa, aiheuttaen tämän tuntevan sisäistä kipua. Kyseistä voimaa voi myös käyttää aivopesemällä vastustajan ajattelemaan, jonkin asian olevan toisin. Genjutsussa käytetään yleensä elämä ja kuolema elementtien käsimerkkejä. Genjutsusta vapautuminen tapahtuu hahmon tekemällä elämä, (hahmon elementtti) ja aurinko käsimerkit.

Taijutsu: (Eli keho tekniikat tai taistelu tekniikat) Taijutsu ei ole erikoinen taito, oikeastaan jokainen ninjoista osaa taijutsua jollain asteella. Jos hahmosi osaa taijutsua se tarkoittaa, että hahmosi osaa eri taistelulajeja. Toisin kuin ninjutsun ja genjutsun käytössä, taijutsussa ei käytetä chikaraa tai käsimerkkejä, vaan hahmon omaa sisäistä voimaa. Taijutsua ei opita katselemalla eri käsimerkkejä, vaan sen harjoittamiseen käytetään paljon aikaa, voimaa ja tahtoa. Toisin sanoen taijutsu tarkoittaa siis taistelutaitoa. Taijutsu on hyvä valinta niille, jotka haluavat säästää ninjutsun tai genjutsun opiskeluun menevää aikaa ja chikaraa tai niille, jotka harjoittava mielummin fyysisiä kykyjään.

Hoka gijutsu: (Eli toinen voima) tarkoittaa klaanin erikoiskykyä, kuten Unityklaanin aengan. Näitä kykyjä ei esiinny normaaleilla ninjoilla. Jos hahmo omaa erikoisen kyvyn kuten aengan, amegan tai akaiakahebi tällä täytyy olla klaaniverta suvussaan. Ninjalla on mahdollista olla useampikin näitä kykyjä. Hoka gijutsun omistavilla ninjoilla on myös yleensä enemmän chikaraa, kuin normaali ninjoilla.
Hoka gijutsua ei voi kopioida tai yrittää opetella, mutta sen voi antaa eteenpäin. Yksi esimerkki on silmien siirto toiselle. Jos normaali ninja käyttää hoka gijutsua, vie se tältä tuplasti enemmän chikaraa, kuin niiltä jotka ovat syntyneet sen kanssa. Hoka gijutsun voi myös kehitellä geenimanipulaatiolla.

Chikara

Näillä ninjoilla on Chikara, jonka avulla he pystyvät taitamaan kaikkia kykyjään. Jos hahmo käyttää liikaa tektiikoitaan, se saattaa johtaa hahmon toimintakyvyttömäksi. Pahimmassa tapauksessa hahmo menee koomaan tai menettää kokonan kyvyt. Chikaran kokonaan loppuun käyttö voi johtaa kuolemaan. Jos hahmo käyttää Chikaraansa yli kehonsa vahvuuden, kehoon ilmestyy haavoja, mustelmia ym. Myös liiallinen Chikaran saanti voi johtaa halvaantumiseen tai kuolemiseen.

 


 

Kylät ja niiden tiedot

Tulimaa:
Suurin kaikista maailman maista. Äänikylä on normaalin vanhan ajan kaupungin tapainen kaupunki, keskellä kaunista metsää. Kylän rakennukset ovat tehty tiilistä, puista ja vähän kaikesta muustakin. Talot ovat erittäin kestäviä ja kestävät jonkin asteen hyökkäyksetkin. Maren rakennus on suurin rakennus koko kylästä ja se sijaitsee kylän korkeimman puun vieressä. Äänikylässä on tällä hetkellä voimakkaimpia ninjoja.
Taitavimmat Äänikyläläiset osaavat taitaa ääntä.
Johtaja: Tumare || Pääväri: Punainen

 

Hiekkamaa:
Toiseksi suurin ja vahvin maa. Hiekkamaa on pääosin pelkästään aavikkoa. Kylän rakennukset ovat tehty kivestä, hiekasta ja puista. Maren rakennus on suurin rakennus keskellä kylää. Hiekkamaassa ei juurikaan kasva puita, kasveja tai mitään. Hiekkamaa omistaa erikoisen suuren järven, joka on kuunsirpin muotoinen. Tällä alueella kasvaa maan ainoat kasvit ja siellä asustavat myös melkein kaikki eläimet. Uskotaan myös, että kuujärvessä uiminen parantaa haavoja.
Taitavimmat Kivikyläläiset osaavat taitaa hiekkaa.
Johtaja: Himare || Pääväri: Beige

 

Vesimaa:
Vesimaa on kolmanneksi suurin maa, joka on melkeinpä pelkästään viidakkoa. Vesiputouskylä on saanut nimensä maailman suurimmasta vesiputouksesta. Vesiputouksen ylhäältä on 100m pudotusta. Kylä sijaitsee vesiputouksen luona, kallion jyrkänteellä. Kylässä on melkein aina erittäin sumuisaa ja kosteaa. Rakennukset ovat tehty puista ja muista viidakko kasveista. Puiset rakennukset sijaitsevat korkealla puissa ja maassa olevat rakennukset ovat  tehty tiilistä, puista ja savesta. Maren rakennus on suuri kivinen rakennus kylän korkeimmassa kohdassa.
Taitavimmat Vesiputouskyläläiset osaavat taitaa sumua. 
Johtaja: Vemare || Pääväri: Turkoosi

 

Pilvimaa:
Pilvimaa on yksi pienimmistä maista, mutta täällä sijaitsee maailman taitavimpia ninjoja. Lehtikylä sijaitsee suuren kallion päällä, jota ympäröi hieman puita. Kylässä on melko viileä ilma ja välillä myös kuuma. Rakennukset ovat tehty puista ja kivistä. Lehtikylän ympärillä on myös myrkytety sumu pilvi, joka estää vierailioiden tulon kylään. Lehtikyläläisillä on eräänlainen kyky liikkua sumussa ilman myrkytys kohtauksen saamista.
Taitavimmat Lehtikyläläiset osaavat taitaa lehtiä.
Johtaja: Pimare || Pääväri: Vihreä

 

Sademaa:
Yksi pienimmistä maista. Sademaa on ikilumen peitossa ja täällä sataa melkein kokoajan. Kylän rakennukset korkeita ja kestäviä. Itse kylässä ei juurikaan ole lunta. Lumikyläläiset ovat tottuneet kylän viileään ja sateiseen ilmapiiriin. Maren rakennus on korkein kylän rakennus.
Taitavimmat Lumikyläläiset osaavat taitaa Lunta ja Sadetta.
Johtaja: Samare || Pääväri: Valkoinen.

 

Tähtimaa
Pieni unohdettu maa. Täällä asuu erittäin vähän ninjoja, mutta he ovat erikois kykyisiä. Tähtimaasta ei juurikaan tiedä kukaan. Tähtikylä sijaitsee keskellä niittyä tähtitaivaan alla. Kylässä on vain pari rakennusta, ne ovat tehty puista.
Tähtikyläläisten salainen taito on tähtichikara. Tähtichikara tekee käyttäjästään erittäin voimakkaan ja melkein kuolemattoman, mutta sen liikakäyttö saattaa johtaa kuolemaan.
Johtaja: Avamare || Pääväri: Pinkki

 

Huurrekylä:
Sumumaa on tavallisten ihmisten maa, jossa ei juurikaan esiinny ninjoja. Huurrekylä on pääosin kaupankäyntikylä ja täällä liikkuu paljon vaarallisia ihmisiä. Huurrekylä näyttää normaalin pikku satamakaupungin näköiselle. Täällä on myös paljon turisteja. Johtajaa ei ole.
Pääväri: Oranssi

 

Aaltokylä:
Vaarallisin kylä koko maailmasta. Joka paikassa kiertää huhu, että jos sinne menee ei ehjänä palaa takaisin. Tänne meno kielletty kaikilta. Vain taitavimmat ninjat selviävät elossa täältä, mutta jokinlainen ninjutsu tai genjutsu estää heitä puhumasta. Maan johtajasta ei ole tietoakaan, huhutaan omistavan erittäin voimakkaita kykyjä, joita vahvinkaan ninja ei tällä hetkellä osaa.
Maailman vahvimmat, kieroimmat ja
Johtaja: ? || Pääväri: Synkkä violetti

 

 

Ninja-arvot

Maret: Hoitavat maan asioita ja päättävät kylän asioista. He ovat kylän kunnioitettuja ja vahvimpia ninjoja.

SLP-agentit: Heidän työ on suojella marea ja kylää. He ovat kylänsä taitavimpia ninjoja maren jälkeen.
Suorittavat S-arvon ja A-arvon tehtäviä.

Arenit: Arenit ovat aikuisia tai etukäteen valmistuneita/erittäin taitavia lapsia. Heidän työnä on suojella kylää ja opettaa kireneitä areneiksi.
Suorittavat A-arvon ja B-arvon tehtäviä.

Kirenit: Kirenit ovat alempi arvoisempia ninjoja, jotka eivät ole vielä kovinkaan taitavia. He opettelevat uusia taitoja ja kykyjä. Harjoittelevat kolmen hengen ryhmissä. Jokaisella ryhmällä on yksi mestari, joka opettaa kireneille taitoja.
Suorittavat yleensä C-arvon ja D-arvon tehtäviä.

Oppilaat: Oppilaat ovat ninjaoppilaita, jotka harjoittelevat ninjana oloa. He käyvät koulua ja opiskelevat perus taidot, kuten itsepuolustuksen alkeet ym.

 

Tässä alapuolella on tämän maailman kartta:

Kartta

Kyseiset merkit tuossa vasemmanpuolen alareunassa ovat kyseisten maiden tunnusmerkit.

 

Pukeutumis tyylit

Jokainen käyttää, joko otsassaan tai jossain muualla nauhaa, jossa kyseinen maan merkki on. Nauhan väri on yleensä maan pääväri. Myös eri kylien asustus eroaa muista. Näitä vaatteita voivat vain arenit käyttää. SLP-agentit ja maret käyttävät omia asujaan. Asuja voi kyllä muokata ylläpitäjien luvalla. Emme suosittele, että kaikki rupeisivat vaihtelemaan asuja.

Äänikylä: Punertava melko paksu, suojaava liivi ja viininpunaiset tai tummanharmaat housut. Housuissa reiden kohdalla valkoinen nauha(nauhan paikka vaihtelee, jos hahmo on vasen tai oikea kätinen). Liivin alla on harmaanpunainen paita, jonka takana on kyseinen Äänikylän merkki. Liivi pakollinen.

 

Kivikylä: Hiekanvärinen liivi. Saman tapainen, kuin Äänikylässäkin. Vaatetus tyyli yleensä kevyt, ettei tulisi liian kuuma Hiekkamaan aavikkoisessa maassa.

 

Lehtikylä: Musta naamio silmien päällä ja maski peittämässä suun ja nenän. Tumman vihertävä puku, joka on kiinni nauhalla. Oikeanpuolen kädessä tasku. Mustat hansikkaat ja mustat kengät. Valkosella nauhalla sidottu nilkat ja ranteet.

 

Vesiputouskylä: Tummansininen viitta, jossa on huppu. Viitan alla on harmaansininen liivi ja sinertävä paita, joko pitkähihainen tai toppi. Naisilla yleensä napapaita, jossa on pitkät hihat. Housut tummanharmaansiniset. Naisilla hame, jonka alla on polviin asti ulottuvat legginssin tapaiset shortsit.

 

Lumikylä: Beigen värinen kaapu, jonka alla harmaa ohut, mutta suojaava liivi. Liivin alla vaaleampi harmaa villapaidan tapainen paita. Housut samanväriset, kuin paitakin. Naisilla yleensä harmaan sävyset polviin asti ulottuvat hameet ja valkoiset legginssit. Liiveissä musta g:n tapainen merkki.

 

 

SLP-agentti: Musta kaapu. Kaapu saman tapainen, kuin mareillakin. Kaavun takana on maan nimi englanniksi(Esim. Tulimaa=Tuli=Fire) pitkittäin maan päävärin värisenä. Näillä on myös maskit, joissa on maan päävärin värisiä kuvioita. Maskit yleensä valkoisia.

Äänikylän maskeja:

Mare: Maret käyttävät mustia kaapuja ja pitävät melkein aina kaavun huppua päässään. Kaavuissa on hihat, joiden pituuden mare saa itse päättää. Heillä on myös maan päävärin väriset maskit tai huivit, jotka peittävät näiden suun. Selässä on maren maan merkki. Maskia he eivät ota pois julkisilla paikoilla. Mareilla on myös vasemmanpuolisen käden etusormessa sormus, jossa on numero monesko mare kyseessä on.

©2019 ιмagιnaтιon - suntuubi.com