Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemus

Nimi: Hahmosi koko nimi

Lempinimi: Onko hahmollasi lempinimiä? Myös vihollisten antamat lasketaan.

Ikä: Hahmosi ikä. HUOM! Hahmosi aloittaa automaattisesti oppilaasta eli ikä suositus 5-12v, jos haluat aloittaa jollain muulla arvolla tarvitset ylläpitäjien suostumuksen. Hahmosi voi tietenkin ikääntyä 'nopeutetusti' tarinoissa.

Kylä: Hahmosi kylä. Vaihtoehtoja ovat Äänikylä, Kivikylä, Lumikylä, Vesiputouskylä tai Lehtikylä.

Sukupuoli: Hahmosi sukupuoli. Mies vai nainen vai kenties jotain muuta?

Ulkonäkö: Kuvaile mahdollisimman hyvin. Vähintään 5 kunnollista virkettä, jos ulkonäköön sisältyy kuva, voi olla vähemmänkin.

Luonne: Vähintään 5 kunnollista virkettä. Kuvaile mahdollisimman hyvin.

Menneisyys: Hahmosi menneisyyttä?

Perhe: Hahmosi perhe (jos sellainen on olemassa).

Elementti: Hahmosi elementti.

Muuta: Jotain muuta kerrottavaa?

Jos haluat NPC-hahmoja mukaan roolipeliin voit kirjoittaa näiden nimet, pienet ulkonäön kuvaukset, sukupuolet, iät ja elementit. Muista myös sanoa mihin kylään lisäämme ne.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Zizzilif

04.09.2015 20:27
//Tiedän, luin säännöt, mutta kuinka se ptäisi tuohon hakemukseen merkata? Tai niin... En ymmärrä...//

Vastaus:

Noh, kai voin tehdä poikkeuksen ja voit aloittaa kirenistä(13v). Ja kirenit toimivat neljän ihmisen tiimeissä(Hahmosi, toinen hahmo, toinen hahmo ja mestari), kuten jossain lukikin(ehkä) ja tiimisi jäsenet löydät kyläsi hahmot kohdalta(kai kyläsi oli siis Lumikylä?). Tiimisi numero on 3 väri vihreä.
Jos on vielä jotain kysyttävää, kysy etusivun boxissa.

Nimi: Zizzilif

04.09.2015 19:08
//Revolverit voi kokonaan poistaa, nimittäin tuskin oisin ees kirjottanu Cocon käyttävän niitä x3 Ne vaa jäi sinne... Ja kui oppilaasa? En ihan tajuu... *Pihalla kaikesta, vaikka on sisällä...*//

Vastaus:

Selvä ja säännöissä lukee, että aloitetaan oppilaasta, mutta tuohon hakemus malliin olimme unohtaneet sen ilmoittaa. Säännöistä löytyy myös pisteytys ja hahmon etenemis tiedot. ^^

Nimi: Zizzilif

04.09.2015 09:45
//Anteeksi, äskeisestä unohtui nuo aseet ^^'//

Nimi: Coco Serena Ariana Nakuro (Coco)

Lempinimi: Hän on usein vain nimetön mysteeri tai sitten Anonymous, joka siis tarkoittaa nimetön. Tosin Lumikylässä likan nimi tiedetään (ofc) ja häntä sanotaan vain yksin kertaisesti Cocoksi ja joskus Coco Nakuroksi.
Ikä: 13 vuotta.

Sukupuoli: Nainen

Ulkonäkö: Coco on vaalean ihon omaava nuori nainen. Lihaksiakin löytyy tästä pakkauksesta. Jäntevä ja hoikka. Hiukset hänellä on lyhyet, ehkä hieman poikamaiset, väriltään vaaleat. Neiti omaa haalean siniset silmät. Pehmeäpiirteiset kavot, joita koristaa vaaleahkot huulet. Pituutta on kertynyt naiselle 169 cm.

Likalla on jalassaan musta-harmaat maastokuvioiset housut. Hänellä on musta kietaisupaita, jonka hän pitää vain pienellä matkalla. Sen alla hänellä on vaaleanharmaa toppi. Selässä on harmaa, yksinkertainen kangasreppu, jossa on kaikkea hyödyllistä ja melko kevyttä. Kenkinä toimivat valkeat saapikkaat

Aseiden kantoon naiselta löytyy muutamia koteloita. Repun alla selässä on miekkojen kotelot ristissä. Sieltä ne on helppo ottaa ja laittaa takaisin. Vyötärön kohdalla on nahkainen remmi, jossa on kaksi koteloa selän puolella. Koteloissa on molemmissa kaksi veistä. Hieman tuon alapuolella on asevyö, jossa kulkee revolverit ja viidakkoveitsi. Reisiin on kiinnitetty viisi lokeroiset kotelot, joissa kulkee heittotähdet.

Saapikas: http://aijaa.com/sgU7En (eli näitä kaksi)
Kietaisupaita (kuvassa se on ruskea, mutta kuvitelkaa se mustana): http://aijaa.com/x8ZR7m
Housut: http://aijaa.com/l6uitG

Luonne: Coco on likka, joka ei pelkää juurikaan. Hän on melko kylmän oloinen, eikä paljasta tunteitaan. Vaikka ulkoisesti hän vaikuttaa ehkä tunteettomaltakin, hänen sisällään palaa tunteiden kuuma liekki. Hän sanoo ajatuksensa ääneen, melkeimpä aina. Likka on kuitenkin sisältä hyvin herkkä ja inhoaa elämäänsä ja ehkä vähän itseäänkin. Hän ei kuitenkaan ikinä näytä sitä muille, vaan vaikuttaa varmalta ja vahvalta. Se kuitenkin on usein päinvastoin hänen sisällään. Likka tahtoo kehittyä ja harjoittelee siksi kovasti taitojaan ja pyrkii näyttämään itselleen ja ehkä vähän muillekkin taitonsa. Hän on usein se mystinen tyttö jossain varjossa. Hän ei kaipaa huomiota tai valtaa, hän tahtoo vain taitoa. Coco on melko välinpitämätön, eikä hän niin hirveästi välitä siitä, että hän on menettänyt perheensä. Likka ei mitenkään hirveän helposti rakastu. Hiljainen ja ovela tyttö on, sekä myöskin älykäs.

Aseet:
- 12 pienehköä veistä. Veitset ovat ympäri naista. Hänellä on kolme hänen kietaisupaitansa sisällä (pienissä ja litteissä koteloissa), vyötärön kohdalla, selän puolella on neljä (molemmilla puolilla kaksi, koteloissa), molemmissa saappaissa on yksi ja loput kolme vyöllä. (http://aijaa.com/qFaeip)
- Viidakkoveitsi/machete, joka kulkee vyöllä. (http://aijaa.com/L8dv6P)
- Kaksi pientä aaltoteräistä veistä. Pieniä ja tappavia. Piilossa naisen hihoissa, joten hyvä yllätys. Hänellä on ihoa vasten kestävät nahkapalat, jotka suojaavat kättä terältä. (http://aijaa.com/QDbD2V)
- 10 heittotähteä. Nämä löytyvät naisen reisikoteloista. (http://aijaa.com/SwI8kD)
- Kaksi hopeista samurai-miekkaa. Nämä kulkevat naisen selässä. (http://aijaa.com/iqprDp)
- Kaksi revolveria äänenvaimentimilla. Nämä kulkevat naisen vyöllä. (http://aijaa.com/3h24dK)


Menneisyys: Coco syntyi Lumikylässä myrskyisenä yönä. Hänen äitinsä kuoli synnytyksessä ja hänen isänsä oli kuollut muutama kuukausi aijemmin. Likalla oli isoveli, nimeltä Cacao, mutta jätkä lähti lätkimään Lumikylästä, eikä häntä sen jälkeen ole näkynyt. Coco on elänyt elämänsä yksinäisyydessä aina kolmivuotiaasta asti. Tietysti hänet on hengissä pidetty, mutta rakkautta hän ei ole juurikaan saanut. Heti kun likka oli valmis asumaan omillaan (8 vuotias), hänet paiskattiin omilleen.

Perhe:
Veli: Cacao Shoosaku Atsushi Nakuro (Cacao)

Elementti: Vesi ja sumu.

Muuta: : Coco on juuriaan midoriklaanilainen. Eli toisin sanoen hän on midoriklaanilainen ja omistaa klaanin voimat. Voimat ovat tällä hetkellä tasoa 2 (madigan).

Theme song: Joo, siis mun on ihan pakko laittaa tähän theme x3 Eli kyseessä on nyt sitten Antti Tuiskun luomus nimeltään Tähtiotsa. Täsä linkki kyseiseen kappaleeseen: https://www.youtube.com/watch?v=Cvi8wVXOi4k

//Okei, toivottavasti tää käy...//

Vastaus:

Huomasimme ettemme olleet korjanneet pari virhettä... Elikkä hahmot aloittavat automaattisesti oppilaista, mutta jos oppilaana olo ei millään kiinnosta niin voit aloittaa kirenistä. Ja jos hahmollasi on pyssy olisiko mahdollista, että tämä ei käyttäisi sitä jokaisessa taistelussaan? Elämme maailmassa jossa ei juurikaan ole pyssyjä(joka unohtui kertoa)... Muuten hahmosi on täysin hyväksytty :)


Nimi: Hayai Senshi (Tikru)

31.08.2015 18:02
// Anteeksi tämä spämmi heti näin alkuun ;-; //

Nimi: Minori Unity

Lempinimi: Kakusareta (tarkoittaa kätkettyä – vihollisten keksimä, tulee käyttöön vasta myöhemmin), Mino (suvussa)

Ikä: 10 vuotta

Sukupuoli: Mies

Ulkonäkö: Minorilla on puolipitkät, paksut ja väriltään mustat hiukset. Leuka on karismaattisen terävä. Pituutta herralla on n. 154cm. Hänellä on paksu, vaaleanharmaa lyhythihainen paita, jossa etupuolella on iso mustalla merkitty Unityklaanin tunnusmerkki. Housut ovat mustat, eivät täysin löysät, eikä tiukat, vaan siitä välistä. Kengät ovat tasapohjaiset, mustat väriltään. Ranteesta kyynärpäähän (vaikka kuvassa näyttää sormissakin) asti Minorilla on valkoista sidettä, molemmissa käsissä. Hän pitää myös vaaleanharmaita sormikkaita, joissa on avonaiset sormenpäät. Normaalisti silmät ovat tummanruskeat, mutta hän omistaa myös hoka gijutsun aeganin. Iho on vaalea, mutta ei valkoinen. Minori on hoikka rakenteinen, mutta omistaa lihaksia, ja on vahva. Lisäksi Minorilla on selässä klipsut, jossa hänen katanaa pystyy kantamaan. http://oi60.tinypic.com/2heel8l.jpg (katana), http://oi58.tinypic.com/2r7n0cy.jpg (hiukset, aegan silmät – myös alemmassa kuvassa kuuluisi olla mustat hiukset), http://oi60.tinypic.com/2cwlglz.jpg (sormikkaat) ja http://oi58.tinypic.com/s5v0ix.jpg (siteet käsissä).

Luonne: Minori on melkoisen kunnianhimoinen siinä mielessä, että on valmis tekemään töitä päämääriensä eteen. Siitä huolimatta häneltä löytyy huumoria, joskus kuivaa ja joskus ihan hyvääkin. Hän valitsee läheisimmät ystävänsä huolella, eikä ole suuremmin kiinnostunut isoista porukoista, vaan kulkee mieluummin yhden tai kahden hyvän ystävänsä kanssa, ellei yksin. Minori onkin oikea naistenmies, vitsailija, hurmuri. Moni pitääkin Minoria täydellisenä poikaystävänä, mutta Minori valitsee tytötkin tarkkaan (ei kelpaa mikä tahansa rumilus), ei kuitenkaan liian pilkkutarkkaan, vaan kunhan perusasiat ovat kohdallaan. Hieman ylpeä luonne, ei pidä itseään aliarvoivana.

Menneisyys: Minori on syntynyt 5. marraskuuta äidilleen Akiralle ja isälleen unityklaanilaiselle Masakille. Masaki oli lapsen syntyessä sairas ja Akira halusi antaa lapselleen nimen Minori (tarkoittaa toivoa), jotta Masaki tervehtyisi. Vielä Masaki parantuikin, mutta sairastui uudelleen. Tällöin Akira oli kuitenkin jo synnyttänyt tyttölapsen nimeltä Asami. Lopulta Masaki menehtyi, jättäen jälkeensä surunmurtaman Akiran. Myös Minorin vanhin veli Masato muisti isän kuoleman. Toisiksi vanhin veli Michi muisti isän pienesti. Nuorin Asami ja Minori eivät kuitenkaan muistaneet mitään nuoren ikänsä vuoksi.

Perhe: Minorilla on sisko ja kaksi veljeä. Isä on kuollut, äiti elossa. Hänellä on myös muita sukulaisia, mutta en luettele niitä tähän.
Äiti: Akira Hirata
Isä (kuollut): Masaki Unity
Veljet: Michi Unity (13v), Masato Unity (17v)
Sisko: Asami Unity (9v)
Isoisä(kuollut): Kazuo Unity
Isoäiti(kuollut): Shinju Tsuchida

Elementti: Varjo ja Tuli

Muuta: Minorin sisällä on syntymästä asti ollut tulidemoni. Hän osaa käsitellä sitä melko hyvin ikäisekseen, mutta petrattavaa on paljon. Oppii kasvettuaan enemmän.

//Voiko Minori oppia tuli-elementin myöhemmin?//

Vastaus:

Hyväksytty ja voi :)

• Niameus

©2019 ιмagιnaтιon - suntuubi.com