Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainokset

Tänne tulevat kaikki mahdolliset mainokset.

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Orion
Kotisivut: http://ecstasy.w2.fi/

29.03.2016 17:45
Ecstasy of London on seikkailuntäyteinen ihmisroolipeli, joka sijoittuu 1920-luvun Lontooseen. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Mursunviiksi
Kotisivut: http://hogwartsrpg.suntuubi.com/

02.03.2016 13:58
Mitä jos kaikki menisikin toisin? Jos voisimme kääntää kellojen viisareita taaksepäin ja kirjoittaa historian uudelleen?
On vuosi 1991. Harry Potter on juuri aloittamassa ensimmäistä kouluvuottaan Hogwartsissa. Quirinius Quirrel on saanut Hogwartsin pimeyden voimilta suojautumisen opettajan pestin. Kaikki tuntuu niin lumoavalta. Mutta kuten tiedämme, tuo täydellisyyden kulissi voi romahtaa minä hetkenä hyvänsä.
Hogwarts - The neverending story on vieraskirjapohjainen roolipeli, joka sijoittuu J.K. Rowlingin Harry Potter -maailman Hogwartsiin. Täällä on mahdollisuus uudelleenirjoittaa sen maailman historia, joko luomalla oma oppilas tai ottamalla jonkun Harry Potter -kirjoista tai -elokuvista tutun hahmon käyttöön.

Valta on sinun käsissäsi. Tervetuloa pelaamaan!-Mursunviiksi

Nimi: Puff
Kotisivut: http://junque.webs.com/

08.01.2016 11:22

Muistatko vielä, kun viisivuotiaana peitit toisen silmäsi, loikit ympäri huushollia tiskiharja säilänäsi ja kiljuit hulabaloobalaita? Junque on roolipeli, jossa lapsuuden merirosvoleikit saavat jatkua, nyt uudessa osoitteessa.

Tämä merirosvojen asuttama fantasiamaailmaan sijoittuva saarivaltio kiehuu ja kuplii, sillä rauha piraattileirien välillä on veitsenterällä. Ei mitään uutta auringon alla, siis. Viisi leiriä napit vastakkain, ja kullakin jotakin hampaankolossa. Kahakka on vääjäämätön. Viisi leiriä, lukemattomia luoteja, rutkasti ruutia, liikaa rommia ja kysymys: kuka uppoaa laivansa mukana ja kenen lippu revitään mastonnokasta? Astuhan kannelle, merirotta, hyppää mukaan seikkailuun ja luotsaa kaljuunasi kohti Junqueta!

Kipparinne,

Puff

Nimi: papiksi_aikova
Kotisivut: http://papiksiaikova.suntuubi.com/

04.01.2016 13:06
Tervetuloa katsomaan blogiani.

Nimi: Hemsburyn väki
Kotisivut: http://www.hemsbury.suntuubi.com/

18.12.2015 08:16
Joulu tulla jollottaa, ja samalla palaavat hiljalleen Hemsburyn kartanon maille seikkailuntäyteiset hevospäivät. Toimintaan pääsee pian mukaan hoitamalla ja ratsastamalla tilan tyylikkäitä brittihevosia, mutta myös suorittamalla tallin väen antamia tehtäviä ja tutkimalla 1700-luvulla rakennetun tallin salaisuuksia...

Nimi: seireeni
Kotisivut: http://roskakori.suntuubi.com/

26.11.2015 09:06
Tervetuloa Muukalaiset-ropeen! Sain idean hetki sitten luotuani tämän ropen yhteen foorumiin. Juoni: Eletään Suomessa, mutta kaupunkia ei mainita. Kaupunki on pieni kyläpahanen keskellä metsää. Roolipeli alkaa siitä, kun eräänä päivänä kyläläiset löytävät outoja kuvioita keskeltä peltoa. He ihmettelevät mistä kuviot ovat tulleet. Kenellekään ei kuitenkaan tule mieleenkään että kuviot olisivat peräisin avaruudesta. Pian pieneen kylään muuttaa uutta porukkaa. Kukaan ei vieläkään aavista mitään epäillyttävää näissä uusissa. Pikkuhiljaa harvoille ihmisille paljastuu keitä nämä henkilöt ovat. He ovat peräisin avaruudesta. Kukaan ei kuitenkaan kerro muille mistä on kyse. Pian selviää näille harvoille ihmisille että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. He saavat selville että jopa osa kyläläisistä on avaruudesta. Osa alkaa jopa epäillä olevansa avaruusolennon ja ihmisen välimuoto. Syntyy kaaos muutamien ihmisten kesken. Tilanne on kuitenkin vähän niinkuin "virtahepo olohuoneessa" eli kaikki näkevät tilanteen, mutta kukaan ei sano tai tee mitään. Kaikki ovat vain kuin mitään ei olisi tapahtunut. Syntyykö ihmisten ja avaruusolentojen välille rauha? Miten rinnakkaiselo sujuu? Sen päätätte te!

- seireeni

Nimi: *lumienkuli*
Kotisivut: http://virtuaalitukiopas.foorumi.biz/

22.11.2015 13:25
Nyt se on avattu, nimittäin virtuaalihevosten tukifoorumi kaikille niille jotka haaveilevat omasta virtuaalitallista!

Mutta siis, foorumin tarkoituksena on tukea tästä harrastuksesta kiinnostuneita ihmisiä. Ja koska foorumille on pakko rekisteröityä, kukaan ei pääse nimimerkittä heittämään lokaa kenenkään niskaan. Foorumilta löytyy tukea ja neuvoa tähän harrastukseen. Myös tukihenkilö ja kummi listat löytyvät foorumilta, jotka auttavat tarvittaessa alokkaita jaloilleen. Kysymyksiä toki saa esittää foorumille, jos jokin askarruttaa tässä harrastuksessa!

Kumien toimenkuvaan kuuluu auttaminen tässä harrastuksessa siihen asti, kunnes aloitteleva harrastelija on mielestään valmis, eikä tarvitse apua. Tukihenkilön toimenkuvaan kuuluu taas auttaminen silloin, kun aloitteleva harrastaja jotain tiettyä asiaa kysyy. Lisäinfoa löytyy foorumilta alakohdasta kummit ja tukihenkilöt.

Mikäli olet valmis auttamaan esimerkiksi kuvallisesti, tekstien tai ulkoasujen muodossa uusia harrastajia, löytyy foorumilta myös hyväntekeväisyys osio, jonne voi ilmoittaa lahjoituksistaan.

Tervetuloa ja rekisteröitykää rohkeasti!
http://virtuaalitukiopas.foorumi.biz/

Nimi: Haylie
Kotisivut: http://projektitalli.suntuubi.com

19.11.2015 19:00
Edellisen mainoksen linkki.

Nimi: ha
Kotisivut: http://ht/

16.11.2015 13:40
Haluaisitko perustaa virtuaalitallin, mutta sinulla ei ole vielä paljoa kokemusta tai et halua perustaa sitä yksin? Nyt sinulla on mahdollisuus perustaa unelmiesi talli kokeneen virtuaaliharrastajan kanssa. Tule ja tutustu projektiin "Projektitalli" ja pian voit olla ihka oman virtuaalitallin omistaja!

Nimi: Nienke
Kotisivut: http://rasavilli.suntuubi.com/

07.11.2015 18:46
Tallissa tuoksuu heinä, rasvattu nahka sekä tietenkin tärkein - hevoset.

Viereisestä karsinasta kurkistaa poni, jonka hengitys huuruaa. Astut sitä kohti, kun kuulet tallin oven narahtavan. Kengät kopisevat viileää betonilattiaa vasten, ääni tulee lähemmäs askel askeleelta. Poni katsoo taaksesi ja hörähtää iloisesti, se tunnistaa tulijan. Säpsähdät hieman, kun kuulet takaasi äänen:

"Tervetuloa Rasavilliin!"

Nimi: Harha
Kotisivut: http://metsaketo.suntuubi.com/?cat=1

26.10.2015 19:12
Tervetuloa Metsäketoon!

Olet kuullut neljästä klaanista, jotka asustelevat omilla tavoillaan metsässä. Myrskyklaanin lihaksikkaat metsästäjät, Jokiklaanin taitavat uimarit, Tuuliklaanin nopeat juoksijat ja Varjoklaanin armottomat taistelijat. Ennen kuin liityt joukkoomme, sinun on valittava kenelle olet uskollinen. Se ei tule olemaan helppoa, sillä jokaisella klaanilla on omat vahvuutensa..

Tämä on siis Soturikissat- tarinaroolipeli. Täällä ajatus perustuu tarinoiden kirjoittamiseen oman hahmosi näkökulmasta. Klaaneja on neljä; Myrsky-, Joki-, Tuuli- ja Varjoklaani. Valitse klaanisi, mikäli et halua jäädä erakoksi tai kotikisuksi.

Roolipelillä on yksi virallinen ylläpitäjä ja kaksi varaylläpitäjää:

Zare/Suistohaukka, Myrskyklaanin soturi (Yp)

Rölli/Vatukkatuhka, Myrskyklaanin soturi (VYp)

Harha/Sinisielu, Myrskyklaanin varapäällikkö (VYp)

Nimi: Nexus
Kotisivut: http://rivendell.suntuubi.com/?cat=1/

26.10.2015 19:11
"Ei kaikki kiiltävä kultaa lie, vaeltaja ei eksy jokainen, ei vahvalta vanhuus voimia vie, syviin juuriin ei ulotu pakkanen. Tuli tuhkasta jälleen pilkahtaa, valo varjoista syttyvä on; terä miekan murtunut yhteen saa, ja kruunataan kruunuton."

~

"Kolme sormusta haltiakuninkaille alla auringon,
seitsemän kääpiöruhtinaille kivisaleissaan,
yhdeksän ihmisille, jotka vie tuoni armoton,
yksi Mustalle Ruhtinaalle valtaistuimellaan
maassa Mordorin, joka varjojen saartama on.
Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin, joka varjojen saartama on."

Tervetuloa Rivendelliin!

Kyseessä on uunituore vuonna 2015 24.10 perustettu arvostelusivusto, jonka loin huomatessani niiden puutteen. Arvostelemme kaikenlaisia sivustoja, mutta niiden täytyy toimia Suntuubi-palvelimella. Poikkeuksena ovat blogit jos joku haluaa pyytää sellaiselle arvostelun ja joskus voin sivuuttaa tämän säännön(tarkempaa tietoa Tilaa arvostelu-osiossa.) Ohjeet arvostelun tilaamiseen löytyvät muualta kategorioista. Toivotan hyviä hetkiä Rivendellissä, kirjoituslaatikko on sinun!

Terveisin, ylläpitäjä Nexus

Nimi: Darya
Kotisivut: http://ceresrpg.net/hajnalka

06.10.2015 13:46
Hajnalkassa on käynnissä hoitajahaku!

Maailma ja Hajnalka sen mukana on muuttunut aikojen saatossa: lohikäärmeratsastajien kulta-aika on noussut ja kaatunut jo aikoja sitten, ja nykyään vain harvat ja valitut tietävät, että lohikäärmeitä on vielä olemassa. Hajnalkassa perustettu lohikäärmeratsastajien kilta taistelee pysytelläkseen hengissä ja piilossa niiltä, joiden ennakkoluulot voisivat tuhota koko perinteen. Mutta sinä, kulkija, saatat olla yksi niistä, jotka voivat nostaa vanhan, lähes kadonneen lohikäärmeratsastajien perinteen takaisin elävien kirjoihin... voit olla yksi niistä, jotka astuvat Hajnalkan porttien sisäpuolelle ja muuttavat elämänsä suunnan...

Nimi: riika
Kotisivut: http://levottomatrpg.suntuubi.com/

29.09.2015 17:53
Oletko koskaan ajatellut kuinka ihmiset voivat tehdä kaikkia kauheuksia?.. Murhia.. varastelua..
Tervetuloa ottamaan selvää!

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

23.09.2015 15:35
Paper Angels on tarinasivustoni täynnä novelleja, runoja ja vauhdikasta fantasiatarinaa.

Tällä hetkellä julkaisen muun muassa kahta fantasiatarinaa, Trustia, joka kertoo prinsessa Olivian elämän käänteistä, ja Sielun kevyt kosketus -tarinaa, jossa August on päätynyt selvittämään, miten hänet on sotkuttu kahden ihmisen ja koko valtakunnan kohtaloon.

Tervetuloa tempautumaan fantasian maailmaan!

Nimi: Ginerva
Kotisivut: http://halfblood.suntuubi.com/

22.09.2015 23:14
Oletko kuullut tarinat kolmesta suuresta veljeksestä: Zeuksesta, Haadeksesta ja Poseidonista? Oletko koskaan miettinyt millaista olisi olla kolmen suuren lapsi tai vaikka muiden jumalien lapsi? Entä oletko koskaan miettinyt, millaista olisi taistella kaikenlaisten hirviöiden kanssa?

Nyt pääset kokemaan sen itse, nimittäin ovensa on avannut uusi, tarinaroolipeli, Halfblood! Halfblood perustuu Rick Riordanin kirjoittamaan kirjasarjaan nimeltä Percy jackson.
Tervetuloa tutkimaan paikkoja!

Terveisin, Ginerva

Nimi: Raitakorva
Kotisivut: http://demonhorses.suntuubi.com/

17.09.2015 20:15

Luontoäiti kirosi hevoset maailman tuhouduttua. Nyt viisi laumaa yrittävät selvitä kutistuneen Atlantiksen ympärillä. Metalliosat kiiltävät auringossa ja nahkaiset siivet luovat maahan pahaa enteileviä varjoa.
Nyt on sinun aikasi.
Haluatko sinä luoda kauhua tai selvittää Saaren salaisuuden? Haluatko pitää pienen Meidia-lauman puolia tai yrittää etsiä epätoivoisesti ruokaa Hypnoksen reviiriltä? Oletko valmis kohtamaan ilon ja suru? Jos olet ja haluat, on todellakin sinun aikasi! Sinun aikasi liittyä Demon secretiin, kirottujen hevosten maailmaan!

Nimi: Kaitsu
Kotisivut: http://virtava.suntuubi.com

16.09.2015 13:42
>>Kalpea vihaa lietsoo, sen syntymäst' on sota syttyvä.>>

Tervetuloa tutustumaan uuteen soturikissat tarinaroolipeliin. Meillä tosin ei ole neljää tuttua klaania vaan kaksi klaania, Virtavanklaani ja Kalpeanklaani. Lisää tietoa saat menemällä tutkimaan sivuja tarkemmin. Uusia liittyjiä kaivataan suuresti.

Nimi: Rawca
Kotisivut: http://surgereluna.suntuubi.com/

14.09.2015 09:20
Lukuisat puut ympäröivät tyhjää aukiota. Aurinko paistaa hetken, mutta se jää pian pilvien taakse. Pimeys laskeutuu. Puiden ja pensaiden varjojen suojissa piileskelleet jäntevät eläimet tulevat esiin pimeyden turvin. "Reitti on selvä." Matalan äänen omisti pitkäjalkainen dobermanniuros. Koiran katse oli arvokas ja ylpeä, mutta samalla tarkkaileva ja valpas. Uros ylitti aukion tassuttaen niin hiljaa, kuin osasi. Suuri joukko koiria seurasi häntä. "Minne olemme oikeastaan menossa?" Dobermannin rinnalle hipsineen nartun äänensävy oli utelias, mutta niin hiljainen, että dobermanni hädin tuskin sai selvää, mitä collie oli kysynyt. "En tiedä. Me vain etsimme", dobermanni vastasi. "Mitä? Mitä me etsimme, Icy?" Collienartun ääni oli kiivaampi. Nimensä kuullessaan dobermanni käänsi katseensa collien silmiin. "Leiriä. Äläkä kysy, mikö leiri on. Kerron. Leiri on kotimme. Rakennamme leirin, siellä asumme, siellä pysymme. Sinne rauhoitumme, sitä vartioimme ja suojaamme vaikka henkemme uhalla. Se tekee meistä sen, mitä me olemme olleet, olemme nyt ja tulemme olemaan." Icy käänsi katseensa taas eteen päin. Collie tuon vierellä nyökkäsi hämmentyneenä, vaikka olikin saanut selvää. Sanat, jotka alfa oli lausunut, jäivät nartun päähän soimaan. Hän halusi olla sitä, mikä tekee hänestä sen, mitä hän on ollut, on nyt ja tulee olemaan.

Tervetuloa Surgere Lunaan! Sivusto toimii koira-aiheisena roolipelinä. Se oli keväästä pitkällä tauolla, mutta nyt sivut on taas avattu ja peli kaipaa kipeästi liittyjiä.

(En ole sivuston ylläpitäjä, mutta olen saanut luvan mainostaa)

Nimi: Ratchet
Kotisivut: http://www.cybetron.w2.fi/

13.09.2015 16:47
Muuntautuvat jättiläisrobotit, ystävyys, nauruunkuolemiset, suru, lukuisat taistelut ja ehkä jopa rakkaus? Et voi tietää, mitä elämä tuo mukanasi - mutta jos liityt Cybetroniin, voit olla varma että lähes kaikki niistä sisältyy elämääsi takuuvarmasti.
Cybetron on ihmisillä ja transformereilla pelattava roolipeli, joka on herätetty eloon hyvin pitkän ja epämääräisen tauon jälkeen.
www.cybetron.w2.fi

Nimi: Raitakorva
Kotisivut: http://demonhorses.suntuubi.com/

13.09.2015 10:31
Haluatko sinä luoda kauhua tai selvittää Saaren salaisuuden? Haluatko pitää pienen Meidia-lauman puolia tai yrittää etsiä epätoivoisesti ruokaa Hypnoksen reviiriltä? Oletko valmis kohtamaan ilon ja suru? Jos olet ja haluat, on todellakin sinun aikasi! Sinun aikasi liittyä Demon secretiin, kirottujen hevosten maailmaan!

Nimi: Kortisonic
Kotisivut: http://tuulensuoja.suntuubi.com/

09.09.2015 17:15
Tekeillä olevien tarinoiden nimet on nyt julkistettu!

Nimi: Kaitsu
Kotisivut: http://soturientaisto.suntuubi.com/?cat=1

06.09.2015 13:25
Oletko kiinnostunut soturikissoista?
Jos olet Soturien taisto on sinun paikkasi!
Soturien Taisto on 2014 vuoden loppupuolella perustettu soturikissat roolipeli. Joka kaipailisi lisää liittyjiä kipeästi. Jos olet edes vähääkään kiinnostunut mene tutkimaan sivuja. Vaikka et liittyisikään niin jätähän silti tassun jälkesi chattiin tai vieraskirjaan:)

Nimi: Zeri
Kotisivut: http://tanoha.suntuubi.com/

04.09.2015 16:26
Tanoha on sivusto, joka tarjoaa kopioitavia CSS-koodeja suntuuubiin. Jos siis etsit CSS-koodia sivuillesi, tule katsomaan Tanohan valikoimaa!

- Zeri

Nimi: Selene
Kotisivut: http://middleages.suntuubi.com/

28.08.2015 14:56
Middle Ages on keskiaikaistyylinen virtuaalinen kauppakatu. Jos sivustosi kaipaa nahkaisia suojavarusteita, nuolia tai miekkoja, MA tarjoaa niitä. Tervetuloa kurkkaamaan.

©2019 ιмagιnaтιon - suntuubi.com